Happy Sports Day

Op maandag 18 december organiseren wij onze jaarlijkse inspiratiedag Happy Sports Day. Dit jaar is het thema: de inwoner als fan! Wie zijn de fans? Hoe bereik en activeer je ze? Hoe doe je dat als gemeente, vereniging of buurtsportcoach? Inspirerende presentaties, interactieve werksessie en voldoende ruimte om te netwerken. Kortom we zorgen weer voor een zinderende beleving. Een mooi moment om samen het jaar af te sluiten en inspiratie op te doen voor het nieuwe jaar.

Wanneer? Maandag 18 december
Hoe laat? 10.00 tot 16.00 uur
Waar? SX Eindhoven (Torenallee 3)

Inwoner als fan

De inwoner als fan; dat willen we toch allemaal? Maar wat maakt iemand nou een fan? En in hoeverre ben je zelf fan van je werk?
Krijg inspiratie op maandag 18 december. In het programma wordt je geïnspireerd door inzichten in FANengagement, FANtastische verhalen uit andere branches en FANspiratie uit het werkveld. En natuurlijk ga je zelf aan de slag door FANatiek mee te doen. Beleef als FAN een dag vol FANergy!


Programma

10.00u Welkom & opening door Negen
10.30u FAN Engagement 3.0 door Guus Pennings (PSV)
11.00u FANtastische verhalen
12.30u Lunch@De Stip
13.30u Expeditie FAN
15.00u Onvergetelijke FANbeleving

FANtastische verhalen

Tijdens Happy Sports Day staan een aantal FANtastische verhalen op het programma. Bekijk hier welke inspirerende sprekers er aanschuiven en bedenk alvast welke verhalen jij graag wilt horen.

Als echte fan wil je hier toch bij zijn?

Aanmelden kan hier.

Happy Sports Day 2017 logo web