Negen zoekt talent!

Wij zijn Negen, spelbepalers in beweging. Wij maken het verschil in het leven van mensen, door sport en bewegen. Met een team van ruim 50 energieke spelbepalers zetten wij ons dagelijks in om mensen, van jong tot oud, meer en beter te laten bewegen. Daarbij gaan we elke dag voor een Negen. Zo zorgen we voor energie, trots én geluk!

Negen is altijd op zoek naar enthousiast en jong talent. Onze organisatie groeit, dus hebben we ruimte voor 2 FTE talentvolle sport- en beweegcoaches. Ben jij het talent dat wij zoeken?

Buurtsportcoach onderwijs/docent lichamelijke opvoeding

In totaal 2 FTE (uren in overleg) voor de gemeente Molenlanden Zuid-Holland

Herken jij je in de volgende omschrijving?

Sport en bewegen zorgt voor geluk. Samen met een team van spelbepalers maak ik daarmee het verschil in het leven van kinderen. Stil blijven staan, is niets voor mij. Vooruit en nieuwe dingen ontdekken, dat is wat ik wil. Ik neem graag het voortouw vanuit een proactieve en positieve houding. Oprecht geïnteresseerd en dichtbij de mensen is hoe ik mezelf omschrijf. Ik draag een gezonde leefstijl uit door mijn omgeving hiervoor te stimuleren en enthousiasmeren. En ik leg verbindingen die hieraan bijdragen. Daarbij probeer ik creatief te zijn en mezelf en mijn collega’s uit te dagen. Samen gaan we elke dag voor een Negen.

Als Buurtsportcoach onderwijs

 • lever ik een bijdrage aan de ontwikkeling van het bewegingsonderwijs
 • verzorg ik als vakleerkracht gymles op school
 • coach en help ik groepsleerkrachten bij het geven van een goede gymles
 • ga ik aan de slag met motorische screening
 • organiseer ik activiteiten, zoals pauzesport, naschoolse sport en vakantieactiviteiten

Ik

 • ben afgestudeerd als HBO-docent Lichamelijke Opvoeding (ALO) (vereiste)
 • heb een proactieve werkhouding: ondernemend in het signaleren van en inspelen op ontwikkelingen en kansen die zich voordoen
 • heb aantoonbare affiniteit met sport en bewegen
 • heb kennis in het opzetten van beweegactiviteiten voor verschillende doelgroepen
 • heb kennis en vaardigheden in het organiseren en uitvoeren van sport- en beweegprogramma’s
 • ben gericht op interne en externe samenwerking met partners
 • heb een flexibele werkhouding en goede communicatieve vaardigheden
 • woon in de omgeving (pre)
 • heb een VOG-verklaring
 • heb een rijbewijs

We bieden

 • een inspirerende werkomgeving
 • voldoende kansen om jezelf te ontwikkelen
 • veel afwisseling in de inhoud van je werk
 • een marktconform salaris
 • een jaarcontract met uitzicht op verlenging

Solliciteren & meer informatie

Ben jij de spelbepaler die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande button.

Negen maakt op deze website gebruik van cookies. Deze cookies worden ingezet om de website te verbeteren en uw surfgedrag te analyseren. Voor meer informatie, bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Sluiten