Expeditie SX

Op het bruisende Strijp-S in Eindhoven ligt het historische pand SX (1914), waar voorheen de glasfabriek Philips gevestigd was. SX, dé plek waar sport, marketing en media samenkomen. Hier organiseren we op donderdag 8 maart een bijzondere Expeditie SX. 

Programma

  • 10.00u Ontvangst in Grand Café De Stip
  • 10.15u Welkom in SX! door Bob van Oosterhout (directeur Triple Double en eigenaar New Heroes Basketbal Den Bosch)
  • 10.30u Sport en Bewegen; Vernieuwen of Verliezen, door Roy Simons (Negen)
  • 11.15u Rondleiding SX
  • 11.45u Activatie via digitale strategieën door Peter Sprenger (Techonomy en voorzitter Nevobo)
  • 12.45u Lunch in Grand Café De Stip
  • 13.30u Regionale samenwerking loont; Wij zijn Koplopers (Noord-Limburg) en Achterhoek in Beweging door Daniëlle Remy (Negen)
  • 14.30u Wrap up van de dag
  • 15.00u Afsluiting Expeditie SX

Bob van Oosterhout

bob-van-oosterhout-triple-doubleBob richtte in 1997 Triple Double op en is een commercieel en enthousiast sportmarketeer met een enorm netwerk in bedrijfsleven, sport en media. Hij werd verkozen tot ‘Sportmarketeer van het Jaar 2009’, uitgeroepen tot ‘Sponsor Personality van het Jaar 2010’ en won de BOV Trofee 2011. Sinds 2011 is hij lid van DE 144. Ook maakt Bob deel uit van het BNR Sportpanel en is auteur van ‘De Sportsponsors Top 100 Aller Tijden’.

Peter Sprenger

Peter-Sprenger-techonomyPeter is dé opinieleider als het gaat om bouwen van een digitale strategie voor organisaties en de vertaling daarvan in marketingconcepten. Als docent van twee universiteiten en als adviseur van bedrijfsdirecties en sportorganisaties verbindt hij de theorie met de praktijk. Hij geeft tips hoe je  laagdrempelig met data kan werken. Hij is oprichter van Techonomy én voorzitter van Nevobo.

Daniëlle Remy

danielle-remy-negenDaniëlle is oprichter en eigenaar van Negen. Een van de eerste spelbepalers en altijd op zoek naar vernieuwing en creativiteit. Als kwartiermaker ging ze aan de slag voor de Regiovisie Noord-Limburg en Achterhoek in Beweging. Daarnaast is ze aan zet in Waalwijk, Etten-Leur, Zevenaar en Aalten en bezig met het accommodatiebeleid in Brunssum. Ze ontwikkelt creatieve beweegconcepten en activatiecampagnes.

Roy Simons

negen-roy-simonsRoy, eigenaar van Negen en spelbepaler van het eerste uur. Roy is bij veel projecten van Negen betrokken. Onder andere kwartiermaker van Jong Leerdam, Molenwaard Actief, Zederik in Beweging en GiGa Giessenlanden. Daarnaast helpt hij dorpen, sportparken en sportverenigingen bij vernieuwingstrajecten en is vaak gastspreker tijdens sportcafés en verenigingsavonden.