Expeditie V

Vitaal Verenigen

Rabobank Eindhoven-Veldhoven en de gemeente Eindhoven willen vernieuwende en duurzame ideeën van sportverenigingen stimuleren én helpen uitvoeren. Samen met verenigingen gaan we op expeditie naar vernieuwing. Met het programma Expeditie V worden in 2018 maximaal vijf vernieuwende ideeën begeleid en ondersteund.

We geloven in het belang en de kracht van verenigingen. Zij verbinden mensen uit alle lagen en leeftijden met elkaar en dragen bij aan een krachtige en sociale samenleving. De kracht van de vereniging is enorm, maar tegelijkertijd groeit de druk op leden, vrijwilligers, financiën en de toenemende vraag naar een meer maatschappelijke rol voor de vereniging. Dit vraagt om een nieuwe toekomstbestendige aanpak. Door verenigingen nadrukkelijker en structureel te ondersteunen op het gebied van Vitaal Verenigen willen we met elkaar stappen voorwaarts maken.

Op expeditie!

Op 23 januari gingen veel verenigingen uit Eindhoven e.o. enthousiast met elkaar aan de slag en op expeditie. Een avond vol energie en inspiratie. Én goede ideeën die gepitcht werden. Bekijk hier de presentatie.
Pitch voorbereiden

De verenigingen worden uitgedaagd een vernieuwend idee uit te werken en te pitchen tijdens een volgende bijeenkomst op maandag 19 maart a.s. Lees hier alle voorwaarden om mee te doen én pitchtips om indruk te maken met jullie pitch op de jury.

Wil je met jouw idee en vereniging meedoen aan de pitchavond? Meld je dan aan via info@expeditiev.nl. Tot dan!