Wat we doen

Samen creëren is onze sport. We gaan altijd voor het beste resultaat in co-creatie met een team van spelbepalers: partners, verenigingen en inwoners. Hierbij is er voor ons maar één spelregel: ga voor je droom dan volgt de rest vanzelf!

Co-creatie die verder gaat

Wij geloven in co-creatie voor en door spelbepalers. Koplopers, die samen met ons anders durven denken en doen. We kiezen voor vernieuwing en zijn niet schuw voor verandering. Onze aanpak van co-creatie gaat verder dan een aantal bijeenkomsten. Wij geven partners altijd een actieve rol in het proces daarna.


 Inspirerend eigenzinnig

Onze aanpak is gebaseerd op de principes van vernieuwen, durven en doen. We krijgen partners in beweging door lef te tonen en het anders aan te pakken dan verwacht. We denken out of the box, gebruiken inspirerende methoden en betrekken verschillende doelgroepen in het proces om vernieuwende inzichten te vergaren.


Verenigingen vernieuwen

We verbinden verenigingen en partijen met elkaar om waardevol te zijn voor de samenleving. Door kruisbestuivingen te stimuleren, samenwerking tot stand te brengen en sportparken te ontwikkelen, laten we verenigingen beter inspelen op behoeften, trends en ontwikkelingen en blijven ze relevant in de toekomst.


Lokaal maatwerk

Iedere gemeente heeft een eigen lokale context. Wij hebben projecten gerealiseerd voor kleine, middelgrote en grote gemeenten. We verdiepen ons in deze lokale context en bieden maatwerk. Daarnaast staan wij voor kwaliteit. We willen meer leveren dan de opdrachtgever verwacht.


Ervaring van proces tot uitvoering

Wij hebben in ruim zestig gemeenten ervaring met het realiseren van maatschappelijke (sport) projecten. In veel gemeenten zijn wij betrokken in het proces, maar ook in de uitvoering. We zijn zowel strategische als uitvoeringspartner en hebben veel praktijkkennis.


SX Eindhoven

Negen is gehuisvest in SX in Eindhoven. Hét centrum voor sport, marketing en media. Co-creatie en kruisbestuiving op hoog niveau. Wij werken altijd met een team van professionals en zijn continu op zoek naar vernieuwing en verbreding.