Sport- en beweegcoach (onderwijs)

Negen is dé sportorganisatie van Nederland. Wij activeren mensen door jong en oud meer én beter te laten bewegen. Het draagt bij aan een gezonde leefstijl en zorgt voor plezier en trots! Daarnaast inspireren en stimuleren we verenigingen om hun ambities waar te maken, altijd op een vernieuwende manier. En dat doen we goed! Want het aantal opdrachten blijft gestaag groeien. Met het vertrek van onze spelbepaler Marijn komt er bij de projecten Cuijk Beweegt en Gennep Doet Mee per 24 of 31 augustus een plekje vrij in ons team. Ben jij de sport- en beweegcoach die we zoeken?

Vacature sport- en beweegcoach (onderwijs)

0,8 fte (30,4 uur)

Elke dag in beweging

Ik ben een enthousiaste en proactieve sport- en beweegcoach die aan de slag gaat om scholieren in de gemeentes Cuijk en Gennep meer en beter te laten bewegen. Van 8.30 tot 14.30 uur breng ik als vakleerkracht leerlingen op vijf basisscholen in beweging, waaronder een school met speciaal basisonderwijs. En daarna zorg ik voor naschools aanbod om ook na schooltijd bij te dragen aan een gezonde en actieve levensstijl. Daarnaast initieer ik projecten op het gebied van bewegen en gezondheid en organiseer ik sportevenementen, zoals de Nationale Buitenspeeldag, vakantieactiviteiten, de Nationale Sportweek en de Week van de Gezonde Jeugd. Ik werk veel samen met scholen en leg vol enthousiasme en creativiteit verbindingen tussen verenigingen en andere lokale maatschappelijke organisaties. Regelmatig hebben we stagiaires die ik begeleid.

Spelbepaler

Mensen omschrijven me als iemand die communicatief sterk is, met organiserende en creatieve kwaliteiten. Ik straal enthousiasme uit, kan zelfstandig werken en durf eigen initiatief te nemen. Ik voel me het fijnst als ik me flexibel en proactief kan opstellen en werken.

Ik …

  • heb een ALO-opleiding op zak;
  • heb kennis en ervaring met het bewegingsonderwijs;
  • heb kennis en vaardigheden in het organiseren en uitvoeren van sport- en beweegactiviteiten voor kinderen en jongeren;
  • heb kennis en ervaring met het speciaal onderwijs en dat is een pré;
  • ben vaardig in het adviseren en communiceren;
  • ben vaardig in het bouwen en onderhouden van contacten en relaties;
  • heb een VOG-verklaring;
  • heb een auto en rijbewijs en ik
  • ben woonachtig in de regio Cuijk en dat is een pré.

Ook ben ik spelbepalend, eigenzinnig en dichtbij: Ik krijg energie van werken met mensen en verbindingen leggen met lokale organisaties. Ik neem niet zomaar genoegen met iets, ik ga altijd voor een Negen. Ik ben enthousiast en durf buiten de kaders te denken én te doen.

Beweegcoach Youp aan het woord

Wij zijn een jong en energiek team in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en een snelle groei doormaakt. Buiten dat ik uitvoering geef binnen team Cuijk Beweegt, ben ik ook onderdeel van Negen, dé sportorganisatie van Nederland. Regelmatig komen we met alle spelbepalers bij elkaar om kennis te delen, ervaringen uit te wisselen en elkaar te inspireren. We werken in een inspirerende werkomgeving samen met een team van enthousiaste spelbepalers. Het is een afwisselende en verantwoordelijke baan met veel inspiratie- en ontwikkelmogelijkheden, vrijheid, verantwoordelijkheid en marktconforme arbeidsvoorwaarden. Maar waar ook ruimte is voor een gezellige vrijmibo. Voeg jij je naast Osama, Thomas en Rob toe aan mijn team? Kijk hieronder hoe je kunt solliciteren. Wie weet tot snel!”

Solliciteren & meer informatie

Ben jij de spelbepaler die wij zoeken? Solliciteer hieronder voor 5 augustus en wie weet nodigen we je uit voor een eerste kennismakingsgesprek. Heb je nog vragen over de functie of de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met onze HR adviseur Janou of met een van je collega’s hierboven.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Negen maakt op deze website gebruik van cookies. Deze cookies worden ingezet om de website te verbeteren en uw surfgedrag te analyseren. Voor meer informatie, bekijk onze privacy- en cookieverklaring.

Sluiten